• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

EmmaV Oy 2483453-6 20100 Turku

Sivuni käyttää evästeitä. Käyttämällä sivujani hyväksyt evästeet. Lue lisää tietojesi keräämisestä täältä

Hyvien nettisivujen muistilista

Hyvien nettisivujen merkitystä ei saa unohtaa. Monet asiakkaat tekevät ostopäätöksensä juuri nettisivujesi perusteella. Tarkista siis, että ainakin seuraavat asiat ovat kunnossa:

 

- Pidä huolta, että sivusi on mobiiliystävälliset. Suurin osa ihmisistä nykypäivänä käyttää älypuhelimiaan tiedon etsimiseen netistä. Potentiaalinen asiakas ei jaksa kauaa katsella kännykästään sivuja, jotka ovat vaikeasti hallittavissa. 

 

- Nettisivujen pitäisi olla selkeät ja helppolukuiset. Tämä tarkoittaa sitä, että niissä ei ole liikaa tekstiä tai muuta sisältöä. Asiakkaat etsivät useimmiten hinnastoa, sijaintia ja yhteystietoja.

 

- Tarkista, että sivuillasi on tarvittavat yhteystiedot. Lisää puhelinnumero ja/tai linkki ajanvaraukseesi vaikka jokaiselle mahdolliselle sivulle (esimerkiksi alaviitteeseen), jotta asiakas voi heti ottaa teihin yhteyttä halutessaan tai suoraan varata ajan.

 

- Oikolue sivusi useamman kerran, jotta sielä ei olisi kirjoitusvirheitä. Hyvät, oikein kirjoitetut tekstit luovat ammattimaisemman kuvan yrityksestäsi. Pyydä vaikka ystävääsi katsomaan sivut läpi. 

 

- Kannusta nettisivuilla kävijöitä toimintaan: "Varaa aikasi netistä", "Soita ja varaa aikasi", "tykkää meistä Facebookissa". 

 

- Jos haluat nettisivuillesi lisää sisältöä ja säännöllisiä vierailuita, harkitse blogin kirjoittamista. Blogissa voit kertoa palveluistasi, uusista tuotteista, hauskoista tapahtumista ja esitellä henkilökuntaasi. Tekstejä voit jakaa myös Facebookissa linkin kera. 

 

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä:

 

- Muista seurata nettisivujesi liikennettä joko nettisivujen hallintapuolen omista tilastoista tai käyttämällä esimerkiksi Google Analyticsia. Saat siten tietoa siitä, mitä nettisivuiltasi käydään katsomassa ja kuinka kauan kävijät sivuillasi viipyvät. Näin pystyt tekemään sivuistasi aina vain paremmat. 

Please reload

VIIMEISIMMÄT:

Please reload