• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

EmmaV Oy 2483453-6 20100 Turku

Sivuni käyttää evästeitä. Käyttämällä sivujani hyväksyt evästeet. Lue lisää tietojesi keräämisestä täältä

Miksi sinun pitäisi ajatella jo joulua?

 

Joulu tulee joka vuosi aiemmin ja aiemmin eikö? Joululauluja syyskuussa?! No, siitä ei sentään ole nyt kyse. Miksi sinun pitäisi sitten ajatella jo joulua? 

 

Markkinoinnissa on hyvä olla hieman etukäteen liikenteessä. Eli noin 3 kuukautta ennen tiettyä juhlasesonkia tai tapahtumaa. Siten sinulla on aikaa suunnitella kampanjoitasi, miettiä markkinointimateriaaleja ja hoitaa ne ilman kiirettä. 

 

Joulu on iso osa kauneusalalla toimivien yritysten myyntiä, sillä silloin myydään iso osa vuoden lahjakorteista. Mieti valmiiksi lahjakorttipaketteja, joissa tarjoat useammille sopivia palveluita. Muista, että vaikka lahjakortin saaja voi olla perillä kauneusalan palveluista, ostaja ei välttämättä ole. Panosta markkinoinnissa siis perinteisempiin palveluihisi.

 

Muista miettiä myös pikkujouluja ja uuden vuoden juhlijoita markkinoinnissasi. Päivitä kuvia juhlintaan sopivista kampauksista, ripsistä ja kynsistä. Muistuta asiakkaitasi varaamaan aikansa mahdollisimman ajoissa joulun pyhien vuoksi. 

Please reload

VIIMEISIMMÄT:

Please reload