• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

EmmaV Oy 2483453-6 20100 Turku

Sivuni käyttää evästeitä. Käyttämällä sivujani hyväksyt evästeet. Lue lisää tietojesi keräämisestä täältä

Sosiaalisen median viidakko

June 13, 2016

 

Sosiaalisen median tarjonta on nykyään melkoisen laaja. Jokaiseen tarpeeseen löytyy omansa, mutta mitä sinun kannattaisi omassa yrityksessäsi käyttää hyödyksi? Käydään pikaisesti läpi ainakin ne tärkeimmät niin tiedät mikä sopii yritykselle parhaiten.

 

Facebook: Sosiaalisen median uranuurtaja, jossa voit muun muassa päivittää kuulumisiasi, lisätä kuvia ja tehdä tarjouksia käyttäjille, jotka tykkäävät sivuistasi. Laajat käyttömahdollisuudet, mutta nykyään erottautuminen vaikeaa.  Jos valitset vain yhden sosiaalisen median avuksesi, valitse Facebook.

 

Instagram: Jaetaan kuvia ja lyhyitä videoita. Hyvä galleria töillesi, huono kommunikointiin asiakkaiden kanssa. Voit seurata muita käyttäjiä ja he sinua. Kuviin ja valokuviin lisätään hashtageja, jotka ovat käytännössä hakusanoja. Nuoremman käyttäjäkunnan valinta Facebookin sijaan. 

 

Twitter: Jaetaan lyhyitä, korkeintaan 140 merkkiä, päivityksiä ja linkkejä senhetkisistä asioista, uutisista tai tapahtumista. Pystyt päivittämään ajakohtaisia uutisia, mutta lyhyesti. Lisäämällä hashtageja saat julkaisusi leviämään paremmin.  Voit myös uudelleentwiitata jonkun muun kirjoittaman twiitin.

 

Pinterest: Kerätään "tauluihin" vinkkejä ja ideoita netistä. Mahdollisuus luoda myös oma taulu ja lisätä omia kuvia. Omiin kuviin täytyy muistaa lisätä oman nettisivu tai muun sosiaalisen median sivusto, jotta käyttäjät löytävät yrityksesi. Voit seurata muita käyttäjiä ja he sinua, mutta muuten sosiaalinen kanssakäyminen melko vähäistä. 

 

Youtube: Luodaan ja jaetaan videoita omalle youtube -kanavalle. Voit seurata muita käyttäjiä ja he sinua. Kuvaa video kun teet kynsiä, luot upeita kampauksia tai kun liikkeessäsi on jokin asiakastapahtuma. Maahatuojat ja kouluttajat käyttävät paljon tutoriaalien tekemiseen ja jakamiseen. 

 

 

Please reload

VIIMEISIMMÄT:

Please reload