• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

EmmaV Oy 2483453-6 20100 Turku

Sivuni käyttää evästeitä. Käyttämällä sivujani hyväksyt evästeet. Lue lisää tietojesi keräämisestä täältä

Tervetuloa markkinoimaan kauneusalan yritystäsi

 

Tervetuloa! Mukavaa, että lähdit mukaamme.

 

Kauneusalan markkinointi -blogi pyrkii tuomaan sinulle helppoja, nopeita ja edullisiakin keinoja yrityksesi markkinoimiseen. Saat ideoita muun muassa sosiaalisen median käyttöön, vinkkejä myyntityöhön, ohjeita kohderyhmäsi määrittämiseen ja kaikkeen muuhun, mikä sinun täytyy yritystäsi tai omaa osaamistasi markkinoidessa ottaa huomioon. Voit olla urasi alussa tai jo pitkään alalla toiminut, hoitolan omistaja tai tuolivuokralainen.

 

Tuomme esille omia näkemyksiämme markkinoinnin toteuttamisesta, mutta myös poimintoja muista markkinointiaiheisista blogeista ja lehdistä. Tarjoamme myös nettikoulutuksia, workshoppeja ja markkinointiapua.

 

Tekstejä kirjoittaa pääasiassa Emma Laaksonen, jolla on paitsi korkeakoulututkinto markkinoinnista, myös 8 vuoden kokemus kauneusalalla toimimisesta. Emman esittely tulossa myöhemmin blogissa. Blogitekstejä kirjoittaa vaihtuvin aihein myös muut kauneusalan, markkinoinnin ja liiketoiminnan ammattilaiset.

 

Parhaiten mukaan pääset seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa, erityisesti Facebookissa. Ole myös itse aktiivinen ja kysy meiltä kysymyksiä ja vinkkejä juuri sinua askarruttavaan markkinointiongelmaan. Otamme myös mielellämme vastaan palautetta blogistamme ja koulutuksistamme. 

 

Voit olla meihin yhteydessä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai sosiaalisessa mediassa.

 

 

 

 

Please reload

VIIMEISIMMÄT:

Please reload