top of page
Kauneusalan markkinointi Markkinointivalmentaja Emma Laaksonen
  • Writer's pictureMarkkinointivalmentaja Emma Laaksonen

Miten saat markkinointilomasi onnistumaan?


Joulukuu tuntuu olevan kuukausi täynnä kaikenlaista tekemistä. Mitäpä, jos joulukuussa ei tarvitsisikaan niin paljoa hoitaa markkinointia? Mitä jos saisitkin pitää mahdollisimman paljon lomaa markkinoinnista. Tässä vinkit, joilla saat markkinointikuormaasi vähennettyä, tai ehkä jopa poistettua kokonaan!


Mieti mahdollisimman moni postaus valmiiksi

Kirjoita itsellesi lyhyet otsikot tai kuvaukset joulukuun postauksista. Voit kirjoittaa itsellesi ylös asioita, kuten markkinointikanavan, postausajan ja kanavat, joihin haluat postauksen jakaa. Mitä pidemmälle postauksen idean kirjoitat, sitä vähemmän tekemistä sinulla on joulukuussa. Psst. Valmiin postauskalenterin joulukuulle löydät etusivulta ;)


Mieti valmiiksi myös kuvan aihe

Minkälainen kuva postauksessa voisi olla. Ideoi kuvan aihe tai useampi. Mieti, minkälainen kuva voisi sopia postauksen ideaan ja ajatukseen. Näin sinulla on valmiina myös kuvaidea postaukseesi ja voit helpommin siirtyä seuraavaan kohtaan.


Ota kuvat valmiiksi

Kun tiedät kuvien aiheesi, voit ottaa ne valmiiksi. Vaikka kävisit joka päivä postaamassa, vähennät siihen menevää aikaa, kun kuvat on valmiina. Kuvat voit säilöä valmiiksi kansioon kännykkääsi/tietokoneellesi tai käyttää omaa suosikkiani pilvimuistia (esim. Drive tai Dropbox). Sieltä ne löytyy ja siellä ne myös pysyy. Kun otat kuvia, ota muutama ylimääräinen kuva eri kulmasta. Voit käyttää kuvaa myöhemmin erillisessä postauksessa.


Ajasta valmiiksi

Mitä enemmän ajastat postauksiasi etukäteen, sitä vähemmän sinulla on tekemistä joulukuun aikana. Ajasta posstauksiasi esimerkiksi Creator Studiolla tai esim. Planolylla. Planoly on erityisen hyvä Instagramissa ja jos haluat suunnitella omaa feediäsi. Creator Studiolla saat ajastettua postauksia eri ajoille, eri sometilien välillä. Creator studio on Facebookin oma julkaisusovellus, joka toimii niin koneella kuin mobiilissakin. Ajastussovelluksia on muitakin, joten valitse itsellesi sopivin.


Toki joulukuun someloman saavuttaminen vaatii työtä marraskuun puolella, mutta näitä vinkkejä seuraamalla saat homman hoidettua nopeammin ja helpommin.


39 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
OTA AVUKSESI NÄMÄ
karsten-winegeart-60GsdOMRFGc-unsplash.jpg

Näin käytät Instagramia tehokkaasti 15 minuuttia päivässä

Tässä oppaassa näytän sinulle tehokkaan rutiinin Instagramiin. Rutiinia on helppo seurata ja ylläpitää. 

3 strategiaa SUMMER EDITION.jpg

3 strategiaa uusien asiakkaiden hankintaan -verkkovalmennus

Tämä suosittu valmennus opit helppoja, mutta tehokkaita keinoja asiakashankintaasi! 

Valmennuksessa opit 3 strategiaa, joita voit käyttää erikseen tai yhdessä

KAUNEUSALAN MARKKINOINTI

&

Inspiraatiota  

ideoita

sisältöösi vuoden

jokaisena päivänä

 

Mukanasi:

Nimetön suunn.malli-2.png
bottom of page