Etsi
 • Emma Laaksonen

Markkinointikanavien läpikäynti


Tarkastele kaikki markkinointikanavasi yksi kerrallaan läpi. Voit aloittaa siitä, mikä tuntuu sinusta itsestäsi parhaimmalta valinnalta. Ota itsellesi muistiinpanovälineet ja kirjoita itsellesi seuraaviin pohdintoihin vastaukset. Näin muistat ajatuksesi ja ideasi myös myöhemmin. 


 1. Kirjoita omia ajatuksiasi markkinointikanavasta. Miten se mielestäsi toimii? Koetko itse markkinointikanavan tärkeänä, positiivisena ja sopivana markkinointikanavana? Psst. Jos jokin markkinointikanava tuntuu erityisen vaikealta ja haastavalta, mieti tarvitsetko tätä kyseistä markkinointikanavaa? Mikä on syy sille, että käytät markkinointikanavaa? Se, että joku markkinointikanava “pitää olla” ei ole riittävä syy. Sen sijaan, jos koet, että saat asiakkaasi kiinni kanavassa, se on eri asia. 

 2. Katso markkinointikanavaasi läpi. Mistä siellä tykkäät? Mihin olet tyytyväinen? Mikä ei ole mielestäsi hyvää? Mitä haluaisit muuttaa tai poistaa? 

 3. Ideoi markkinointikanavaasi uutta. Voit katsoa ideoita muiden vastaavista kanavista ideoita ja vinkkejä, jotka sopisivat sinunkin yritykseesi. Ota näyttökuvia ja kirjoita ylös ajatuksesi. Mieti, miten voisit jotain ideaa käyttää omalla tavallasi. 

 4. Tee markkinointikanavallesi suunnitelma. Suunnitelman tekemiseen voit käyttää tätä markkinointimanuaalia.

 5. Kirjoita itsellesi to-do -lista kaikista muutoksista ja ideoista, joita sinulla on markkinointikanavaasi varten. Yritä priorisoida tehtävät niin, että tärkein muutos tulee ensimmäisenä tehtyä. 

 6. Laita itsellesi kalenteriin muutama aika, jolloin käyt läpi muutoksia ja toteutat niitä markkinointikanavassasi. 

Vinkki! Pidä joka kuukausi tai muu valitsemasi ajanjakso markkinointikanavapäivä, jolloin muokkaat kanaviasi haluttuun suuntaan. N. 2 kertaa vuodessa voit tehdä tämän kartoituksen uudestaan, jos sille on tarvetta.0 katselukertaa
Image by Brooke Lark
Kauneusalan markkinointi
 • Facebook
 • Instagram
TILAA KUUKAUDEN VINKIT SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI
 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon

Tervetuloa

Kauneusalan markkinointi

-sivulle!

Sivuni käsittelee nimensä mukaisesti kauneusalan yrityksen markkinointia.

 

Haluan antaa sinulle keinot erottautua kilpaillulla alalla, menestyä ja luoda oman yrityksesi näköistä markkinointia.

Hienoa, että olet mukana!

 

Emma

Markkinointivalmentaja 

EmmaV Oy 2483453-6 20100 Turku