• Markkinointivalmentaja Emma Laaksonen

Kysymyksiä & Vastauksia: Kuinka usein kannattaa tehdä julkaisuja (facebook, insta)?

Tämä on yksi niitä markkinoinnin kysymyksiä, joihin ei löydy valmista tai yhtä oikeaa vastausta. Lähtisin miettimään tätä asiaa kahdesta eri näkökulmasta: postauksiesi laadukkuuden sekä omien resurssiesi kautta. 


Ensinnäkin, on todella tärkeää, että mietit postausten määrän sijaan niiden laadukkuutta. Yksi laadukas postaus voi olla paljon tehokkaampi kuin 5 vähemmän laadukasta. Älä siis tuijota postausten määrää orjallisesti. Tärkeämpää on se, että luot laadukasta sisältöä, kuin se, kuinka paljon postauksia on. Mieti, mistä asioista asiakkaasi haluaa lukea sivuiltasi. Mitkä asiat sinä haluat tuoda esille? Kun yhdistät asiakastasi kiinnostavat aiheet omiesi kanssa, saat luotua mieletöntä sisältöä. 


Toisaalta, jokaisella yrittäjällä löytyy myös konkreettinen ja yksilöllinen lukumäärä postauksille. Kuinka usein itse koet pystyväsi postaamaan sisältöä? Koetko, että tämän hetkinen postausmäärä on riittävä ja sinulle sopiva? Mikä on sinulle itsellesi sopiva määrä postauksia ajan, ideoiden ja haluamisen puitteissa?


Mieti myös, saatko niitä tuloksia, joita kaipaat? Jos tämän hetkinen sisältösi ei tuo sinulle niitä tuloksia, joita haluat, mieti ensin, luotko sellaista sisältöä, joka kiinnostaa. Jos ja kun olet varma, että sisältösi kiinnostaa seuraajiasi ja saa heidät varaamaan aikoja ja ostamaan tuotteita, voit lisätä postausten määrää ja siten myös parantaa tuloksia. Älä lisää postausten määrää vain määrän lisäämisen vuoksi. Tee se tuloksien maksimoimiseksi. 4 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tervetuloa

Kauneusalan markkinointi

-sivulle!

Sivuni käsittelee nimensä mukaisesti kauneusalan yrityksen markkinointia.

 

Haluan antaa sinulle keinot erottautua kilpaillulla alalla, menestyä ja luoda oman yrityksesi näköistä markkinointia.

Hienoa, että olet mukana!

 

Emma

Markkinointivalmentaja 

Emma.laaksonen@emmav.fi

EmmaV Oy 2483453-6 20100 Turku