Etsi
  • Emma Laaksonen

Sosiaalisen median viidakko


Sosiaalisen median tarjonta on nykyään melkoisen laaja. Jokaiseen tarpeeseen löytyy omansa, mutta mitä sinun kannattaisi omassa yrityksessäsi käyttää hyödyksi? Käydään pikaisesti läpi ainakin ne tärkeimmät niin tiedät mikä sopii yritykselle parhaiten.

Facebook: Sosiaalisen median uranuurtaja, jossa voit muun muassa päivittää kuulumisiasi, lisätä kuvia ja tehdä tarjouksia käyttäjille, jotka tykkäävät sivuistasi. Laajat käyttömahdollisuudet, mutta nykyään erottautuminen vaikeaa. Jos valitset vain yhden sosiaalisen median avuksesi, valitse Facebook.

Instagram: Jaetaan kuvia ja lyhyitä videoita. Hyvä galleria töillesi, huono kommunikointiin asiakkaiden kanssa. Voit seurata muita käyttäjiä ja he sinua. Kuviin ja valokuviin lisätään hashtageja, jotka ovat käytännössä hakusanoja. Nuoremman käyttäjäkunnan valinta Facebookin sijaan.

Twitter: Jaetaan lyhyitä, korkeintaan 140 merkkiä, päivityksiä ja linkkejä senhetkisistä asioista, uutisista tai tapahtumista. Pystyt päivittämään ajakohtaisia uutisia, mutta lyhyesti. Lisäämällä hashtageja saat julkaisusi leviämään paremmin. Voit myös uudelleentwiitata jonkun muun kirjoittaman twiitin.

Pinterest: Kerätään "tauluihin" vinkkejä ja ideoita netistä. Mahdollisuus luoda myös oma taulu ja lisätä omia kuvia. Omiin kuviin täytyy muistaa lisätä oman nettisivu tai muun sosiaalisen median sivusto, jotta käyttäjät löytävät yrityksesi. Voit seurata muita käyttäjiä ja he sinua, mutta muuten sosiaalinen kanssakäyminen melko vähäistä.

Youtube: Luodaan ja jaetaan videoita omalle youtube -kanavalle. Voit seurata muita käyttäjiä ja he sinua. Kuvaa video kun teet kynsiä, luot upeita kampauksia tai kun liikkeessäsi on jokin asiakastapahtuma. Maahatuojat ja kouluttajat käyttävät paljon tutoriaalien tekemiseen ja jakamiseen.


0 katselukertaa
Image by Brooke Lark
Kauneusalan markkinointi
  • Facebook
  • Instagram
TILAA KUUKAUDEN VINKIT SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tervetuloa

Kauneusalan markkinointi

-sivulle!

Sivuni käsittelee nimensä mukaisesti kauneusalan yrityksen markkinointia.

 

Haluan antaa sinulle keinot erottautua kilpaillulla alalla, menestyä ja luoda oman yrityksesi näköistä markkinointia.

Hienoa, että olet mukana!

 

Emma

Markkinointivalmentaja 

EmmaV Oy 2483453-6 20100 Turku