top of page
Kauneusalan markkinointi Markkinointivalmentaja Emma Laaksonen
Sivun käytön ehdot, tietoja tiedonkeruusta ja evästeistä: Kauneusalan markkinointi & Markkinointivalmentaja Emma Laaksonen (www.emmalaaksonen.fi) -sivut

TIETOA TIEDONKERUUSTA

Käyttäessäsi nettisivujani ja nettikauppaani, sinusta rekisteröityy tiettyjä tietoja. Tässä lisäinfoa siitä, mitä tietoja sinusta rekisteröityy, miten käytän niitä tietoja ja, miten voit poistaa tietosi rekisteristäni. 

NETTISIVUT

Nettisivuillani vieraillessasi sinusta rekisteröityy IP-osoite Facebookin pikselin ja Google Adwordsin avulla. Näiden kautta voin kohdentaa sinulle mainoksia joko Facebookissa tai Googlen haussa. Tarkempia tietoja en sinusta kuitenkaan näiden kautta saa. 

Nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi voin kysyä näissä tilanteissa: 

- Tilatessasi materiaaleja sivuiltani 

- Kun haluat liittyä sähköpostilistalleni

Nimesi ja sähköpostisi lisätään rekisteriini esim. sähköpostilistalleni VAIN silloin kun olen sen erikseen maininnut (Esimerkiksi "Tilaamalla materiaalin, liityt myös sähköpostilistalleni" tai "Liity tästä sähköpostilistalleni").

Jos olet liittynyt sähköpostilistalleni, voit irtisanoa tilauksesi milloin tahdot. Jokaisesta sähköpostista löydät alhaalta "Unsubscribe" -kohdan, josta pääset poistamaan tietosi rekisteristä. Sen jälkeen et saa enää minulta sähköpostia, ennen kuin itse liityt listalle uudestaan. Tietosi poistuvat kokonaan rekisteristäni noin kuukauden sisällä. 

NETTIKAUPPA 

Nettikaupassani (https://holvi.com/shop/Markkinointivalmennus/) sinusta rekisteröityy IP-osoite Facebookin pikselin ja Google Adwords avulla. Näiden kautta voin kohdentaa sinulle mainoksia joko Facebookissa tai Googlen haussa. Tarkempia tietoja en sinusta kuitenkaan näiden kautta saa. 

Jos ostat nettikaupastani jotain, oston yhteydessä kysyn sinulta seuraavat tiedot: Nimi, osoite, sähköposti. Tietojasi ei lisätä muihin rekistereihin, mutta saatan käyttää niitä oston jälkeisten tietojen, esimerkiksi tapahtumatietojen, lähettämiseen. 

KUKA TIETOJASI KÄYTTÄÄ?

Tietosi ovat vain minun käytettävissäni enkä jaa niitä kenellekään muulle. Sähköpostilistalta lähteneet, yhteydenottoja tehneet ja mahdollisiin lomakkeisiin "kertyneet" tiedot poistan kuukausittain. 

REKISTERISELOSTEENI LÖYDÄT TÄSTÄ. JOS SINULLA ON KYSYTTÄVÄÄ TIETOJESI KERÄÄMISESTÄ TAI HALUAT TIETÄÄ, MITÄ TIETOJA MINULLA ON SINUSTA, VOIT LAITTAA MINULLE SÄHKÖPOSTIA: emma.laaksonen@emmav.fi

KAUNEUSALAN MARKKINOINTI

&

Inspiraatiota  

ideoita

sisältöösi vuoden

jokaisena päivänä

 

Mukanasi:

Nimetön suunn.malli-2.png
bottom of page