Sivun käytön ehdot, tietoja tiedonkeruusta ja evästeistä

TIETOA TIEDONKERUUSTA

Käyttäessäsi nettisivujani ja nettikauppaani, sinusta rekisteröityy tiettyjä tietoja. Tässä lisäinfoa siitä, mitä tietoja sinusta rekisteröityy, miten käytän niitä tietoja ja, miten voit poistaa tietosi rekisteristäni. 

NETTISIVUT

Nettisivuillani vieraillessasi sinusta rekisteröityy IP-osoite Facebookin pikselin ja Google Adwordsin avulla. Näiden kautta voin kohdentaa sinulle mainoksia joko Facebookissa tai Googlen haussa. Tarkempia tietoja en sinusta kuitenkaan näiden kautta saa. 

Nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi voin kysyä näissä tilanteissa: 

- Tilatessasi materiaaleja sivuiltani 

- Kun haluat liittyä sähköpostilistalleni

Nimesi ja sähköpostisi lisätään rekisteriini esim. sähköpostilistalleni VAIN silloin kun olen sen erikseen maininnut (Esimerkiksi "Tilaamalla materiaalin, liityt myös sähköpostilistalleni" tai "Liity tästä sähköpostilistalleni").

Jos olet liittynyt sähköpostilistalleni, voit irtisanoa tilauksesi milloin tahdot. Jokaisesta sähköpostista löydät alhaalta "Unsubscribe" -kohdan, josta pääset poistamaan tietosi rekisteristä. Sen jälkeen et saa enää minulta sähköpostia, ennen kuin itse liityt listalle uudestaan. Tietosi poistuvat kokonaan rekisteristäni noin kuukauden sisällä. 

NETTIKAUPPA 

Nettikaupassani (https://holvi.com/shop/Markkinointivalmennus/) sinusta rekisteröityy IP-osoite Facebookin pikselin ja Google Adwords avulla. Näiden kautta voin kohdentaa sinulle mainoksia joko Facebookissa tai Googlen haussa. Tarkempia tietoja en sinusta kuitenkaan näiden kautta saa. 

Jos ostat nettikaupastani jotain, oston yhteydessä kysyn sinulta seuraavat tiedot: Nimi, osoite, sähköposti. Tietojasi ei lisätä muihin rekistereihin, mutta saatan käyttää niitä oston jälkeisten tietojen, esimerkiksi tapahtumatietojen, lähettämiseen. 

KUKA TIETOJASI KÄYTTÄÄ?

Tietosi ovat vain minun käytettävissäni enkä jaa niitä kenellekään muulle. Sähköpostilistalta lähteneet, yhteydenottoja tehneet ja mahdollisiin lomakkeisiin "kertyneet" tiedot poistan kuukausittain. 

REKISTERISELOSTEENI LÖYDÄT TÄSTÄ. JOS SINULLA ON KYSYTTÄVÄÄ TIETOJESI KERÄÄMISESTÄ TAI HALUAT TIETÄÄ, MITÄ TIETOJA MINULLA ON SINUSTA, VOIT LAITTAA MINULLE SÄHKÖPOSTIA: emma.laaksonen@emmav.fi

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tervetuloa

Kauneusalan markkinointi

-sivulle!

Sivuni käsittelee nimensä mukaisesti kauneusalan yrityksen markkinointia.

 

Haluan antaa sinulle keinot erottautua kilpaillulla alalla, menestyä ja luoda oman yrityksesi näköistä markkinointia.

Hienoa, että olet mukana!

 

Emma

Markkinointivalmentaja 

Emma.laaksonen@emmav.fi

EmmaV Oy 2483453-6 20100 Turku